FASCINATION ABOUT PRODAJA LUKSUZNIH VILA SA BAZENOM

Fascination About Prodaja luksuznih vila sa bazenom

Fascination About Prodaja luksuznih vila sa bazenom

Blog Article

Turističko naselje Medulin nalazi se na krajnjem jugu Istre, svega ten-ak km jugoistočno od Pule. Nekadašnje ribarsko mjesto se u posljednjih nekoliko desetljeća transformiralo u modernu destinaciju za odmor te zajedno sa susjednim mjestima Pomer, Banjole i Premantura čini popularnu Medulinsku rivijeru.

Smještena je tako da se sa balkona, terase i unutarnjeg prostora pruža prekrasan pogled na more, otok Krk i okolicu. Sa tri strane je okružena zelenim pojasom, te je kao takva idealna za odmor budućim vlasnicima. Udaljena je 5 minuta pješice do prve plaže.

Zadar, poznat po prekrasnim zalascima sunca ili pak Istra, poznata po tradicionalnim specijalitetima, ovdje možete pronaći sve što vam je potrebno za odmor iz snova. Prekrasne plaže na otoku Hvaru ili bilo kojem od ostalih otočića oduzet će vam dah, more info stoga se pripremite za vaš odmor u Hrvatskoj i odaberite najvažnija mjesta za posjetiti.

Katnost: prizemlje, prvi NOVO U PONUDI ! Nudimo novu modernu duplex vilu sagrađenu za zemljištu veličine 1200 m2 na mirnoj lokaciji okruženu novim objektima i kućama za...

Pronađite luksuzne vile na prodaju u Hrvatskoj. Imamo najbolje luksuzne vile za prodaju u Hrvatskoj. Kupite idealnu vilu, apartman ili kuću u Hrvatskoj na Croestate-u. Dođite i pogledajte našu veliku ponudu luksuznih vila s pogledom na a lot more i kupite vilu u Hrvatskoj i uživajte u kulturi, povijesti, gastronomiji, prirodi i, naravno, moru.

Od opreme valja istaknuti podno grijanje na toplinsku pumpu, vrhunsku vanjsku aluminijsku stolariju u andracit boji koja je kao i unutarnja mjera van standarda, Mitsubishi klima uređaje u svim prostorijama, termo fasadu od ten cm debljine i vrhunski opremljen i uređen prostor do najsitnijih detalja.

Hrvatske nekretnine skupe su u priobalnom i otočnom području u odnosu na kontinentalne gradove i udaljena urbana područja. Cijene luksuznih vila u Hrvatskoj obično su niže na manje popularnim otocima ili destinacijama jer popularna mjesta donose veću potražnju za nekretninama što prirodno diže cijene nekretnina na tim lokacijama pa u manje popularnim destinacijama možete uživati ​​u istom prekrasnom moru i prirodi, ali za povoljniju cijenu.

Istražite istarski poluotok: Otkrijte očaravajuću regiju Istre, poznatu po vinogradima, srednjovjekovnim gradovima na brežuljcima i ukusnim tartufima. Istražite šarmantne gradove poput Motovuna i Grožnjana i uživajte u okusima istarske kuhinje, lokalnih vina i maslinovog ulja.

Uživajte u ljetnim noćima uz bazen. Bazen je također grijan i može se koristiti ako vremenski uvjeti nisu idealni.

Zaplovite jadranskom obalom: doživite Jadransko far more kao nikad prije i uputite se na jedrenje ili izlet brodom duž zadivljujuću obalu. Otkrijte skrivene uvale, plivajte u kristalno čistom moru i uživajte u suncu na luksuznoj jahti ili jedrilici.

Moderne linije i oblici elegantno se stapaju s prirodnim elementima, stvarajući skladan spoj tradicije i inovacije. Velike staklene stijene omogućuju bogatu prirodnu svjetlost obasjavajući svaki kutak prostora. Ovakav pristup ne samo d...

Otkrijte nacionalne parkove: Ljubitelji prirode little bit će očarani ljepotom čak osam nacionalnih parkova i jedanaest parkova prirode u Hrvatskoj.

- Fleksibilnost i sloboda: Najam vile označava slobodu jer niste vezani rasporedima i pravilima hotela ili odmarališta. Uživajte u slobodi da sami odredite svoj tempo, objedujete kada želite i kreirate svoj raspored prema svojim željama.

- Ekskluzivni sadržaji: Mnoge vile za odmor u Hrvatskoj opremljene su luksuznim sadržajima kao što su privatni bazeni, jacuzziji, teretane, saune, prostori za roštiljanje, itd. Ovi sadržaji poboljšavaju vaše iskustvo odmora i pružaju beskrajne mogućnosti za opuštanje i uživanje.

- Idealno za grupe i obitelji: Luksuzne vile za odmor savršene su za smještaj grupa prijatelja ili obitelji koje putuju zajedno. Uživajte u kvalitetnom druženju s voljenima u zajedničkom prostoru te iskoristite svoj obiteljski odmor.

Report this page